søndag 6. november 2011

Referat fra medlemsmøte Barnas Hus 25.10.2011

Tilstede: Trine, Ingunn, Ingeborg, Åse og Anne 

Referent: Anne 

Et viktig tema for møtet var Barnas Hus sin fremtid. Den meksikanske dansegruppen som vi har leid Jonsekollen av, har sagt opp leieavtalen av huset. Barnas Hus har fått tilbud om å overta denne hovedleieavtalen, men det vil gi økte kostnader som vil være umulig å imøtekomme med dagens inntektsgrunnlag.  

Åse og Ingeborg har kontaktet rektor ved Gamlegrendåsen skole, og forhørt seg om det er noen mulighet for å låne SFO-lokalet der, maksibasen. De ble videresendt til leder for SFO Ellen Sønderål som mente det skulle være mulig for oss å være der tirsdager i første omgang fra kl. 10-13. Det kan være mulig for oss å åpne tidligere også. Alle på møtet er enige om at dette er et suverent, kostnadsfritt  alternativ til Jonskollen.
Så fort vi vet når vi kan starte opp på Åsen kontakter Trine Iuan, og sier opp leieavtalen med den meksikanske dansegruppen. 

Vi opprettet et nytt styre for Barnas Hus: Ingunn, Ingeborg, Åse og Anne. Hvilke oppgaver de forskjellige i styret får fordeles på styremøtet torsdag 3. november kl. 20 hos Anne. Den som overtar ansvaret for økonmien tar kontakt med Trine for å få tilgang til bankkontoen. Trine og Uta disponerer kontoen idag og skal da erstattes av en eller to i det nye styret. 

I det nye Barnas Hus åsen var det stemning for å beholde vaktordningen som er per i dag, og at vi fortsetter og ta noen kroner i inngangspenger til innkjøp av kaffe, te og annet vi trenger.  

Så fort det er bestemt når vi kan starte opp på Åsen må oppslagene om Barnas Hus rundt om i byen rettes opp på blant annet helsestasjon, rådhuset. Barnas Hus vil fortsette som vanlig på Jonskollen inntil videre. Siden det har vært dårlig med besøk på torsdager fortsetter vi å holde oppe bare tirsdager kl. 10-14 inntil videre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar